Ravintola Raatihuoneen Kellari

Hyvän maun resepti.

Intohimonamme on valmistaa selkeätä, laadukasta ja korkeatasoista ruokaa hyvistä raaka-aineista. Kala, liha ja riista ovat aina hyvin edustettuina listoillamme. Tilauksesta toteutamme myös erilaiset tilaukset ja juhlamenut toiveidenne mukaan.

Keittiömestari, Raatihuoneen Kellari

Ravintola Raatihuoneen Kellari sijaitsee keskellä historiallista kivi-Poria, vuonna 1841 valmistuneen C.L. Engelin suunnitteleman Porin Raatihuoneen kellarissa, tunnelmallisten tiiliholvien alla.

Raatihuoneen välittömässä läheisyydessä sijaitsevat mm. kaupungintalo, Kirjurinluodon viheralueet, Jazzkatunakin tunnettu Eteläranta sekä Porin Teatteri sekä Rakastajat Teatterin Hilkka näyttämö. Ravintolaan käydään sisäpihan kautta, ja kesäisin Raatihuoneen sisäpihalla sijaitsee myös kesäterassimme.

Mikko ja Anita Juhola

Ravintola tarjoaa tilat 110:lle hengelle, pääsalissa on paikkoja 55, Kannu-salissa 30 ja Prikka-salissa 25. Yläkerrassa sijaitsevat juhlakabinetit ovat 12:sta ja 25:lle hengelle.

Raatihuoneenkellarin lisäksi käytössämme on tilat ydinkeskustassa kävelykadun varrella sijaitsevassa Promenadikeskuksessa. Cafe Promenadin 80 asiakaspaikan lisäksi Promenadikeskuksen aulatiloissa voidaan järjestää esim. cocktail yms -tilaisuuksia 50-700:lle hengelle.

Yleisötapahtumien ohella Promenadikeskuksessa järjestetään messuja, kokouksia ja seminaareja. Yrityksille ja yhteisöille nykyaikainen tekniikka, kattava palvelutarjonta ja viihtyisä miljöö tarjoavat upeat puitteet järjestää erilaisia tilaisuuksia erikokoisille ryhmille. Noin 700 katsojalle mitoitettu monitoimisali sopii sekä musiikki- että kokouskäyttöön. Lisäksi viisi eri kokoista elokuvasalia yhteensä 650 katsojalle.

Promenadikeskuksen tiloista vastaa Visit Pori Oy (https://www.visitpori.fi)